Arrangementer

Arrangement med Velkommen Hjem

Det kan være svært at definere båndet mellem Forsvaret og erhvervslivet. Det vil foreningen Velkommen Hjem hjælpe med at klargøre ved at invitere til event på Ofelia Plads i København den 18. august.
Foto: Sanne Vils Axelsen.

Arrangementet er til for at gøre alle klogere på forbindelsen mellem Forsvaret og erhvervslivet – og på, hvilke fantastiske muligheder, der er i Forsvaret, og hvor relevante og værdifulde de militære kompetencer er på civile arbejdspladser.
Arrangementet vil bestå af diverse spændende oplæg og debatter.

Til arrangementet vil der være en ‘åben’ del, hvor offentligheden inviteres. Her vil repræsentanter fra Forsvaret og medlemsvirksomhederne stille sig til rådighed med information og gode snakke. Derudover stiller Forsvaret op med F16-fly, kampvogn og meget mere.

Der vil også være en ‘VIP’ del, hvor alene medlemsvirksomhederne og repræsentanter fra Forsvaret er inviteret. I løbet af dagen vil der her være en bred vifte af aktuelle indlæg, relevante debatter, visioner og hyldester. Vi har inviteret en lang række forskellige profiler til at deltage i en Talk om, hvordan vi styrker og udvikler forbindelsen mellem Forsvaret og erhvervslivet.

Læs mere om arrangementet og Velkommen Hjem her. 

Oplysninger om arrangementet

Dato: 18. august 2022. 

Tidspunkt: 13:30-17:30.

Adresse: Ofelia Plads, København. 

Livestream af arrangementet: https://www.zenfoto.dk/video-livestream

Siden er sidst opdateret: 16.08.22 kl. 14.20