Uddannelse og kompetencer

MinUddannelse

Som ansat i Forsvaret har du adgang til platformen MinUddannelse, hvor alle Forsvarets kurser og uddannelser er samlet.

MinUddannelse er en digital platform, som gør det let for dig at få et samlet overblik over dine muligheder for efteruddannelse og kompetenceudvikling inden for Forsvaret. Du nemt kan skabe overblik over dine muligheder for alt fra e-læring til online- og tilstedeværelseskurser – samt dine kursusbeviser, når du har gennemført et kursus.

Platformen er tilpasset dine interesser, så du vil få vist kurser, der er relevante for dig. Du kan nemt finde og tilmelde dig relevante kurser via mobil, computer og tablet. Hvis du ønsker at få besked, når et kursus, der interesserer dig, udbyder hold, kan du bruge funktionen ’holdagent’.

Tilmeldingen til kurser kræver blot en mundtlig eller skriftlig godkendelse fra din leder, medmindre du selv har beføjelser til at tilmelde dig. Når du tilmelder dig et hold, har du mulighed for at have direkte kommunikation med kursuslederen på det kursus, du er tilmeldt, så du kan få større udbytte af dine muligheder.

MinUdannelse har også samlet links til delebilen, mitFES og HR-karriere site, så det er nemt at tilgå flere dele af Forsvarets sider.

Læs mere om MinUddannelse, og hvordan du tilgår platformen her

Siden er sidst opdateret: 5.07.22 kl. 16.08