Medlemsfordele

Medlemsblad og nyheder

Medlemmer modtager bladet Fagligt Forsvar fire gange om året. Og et nyhedsbrev ca. 10 gang om året.

I medlemsbladet Fagligt Forsvar stiller vi skarpt på medlemmernes vilkår, oplevelser og erfaringer. Bladet udkommer en gang i kvartalet – forår, sommer, efterår og vinter.

Vi ser også nærmere på det nyeste grej og vigtige militærhistoriske begivenheder. Og så sætter vi HKKF's, Forsvarets og den politiske ledelse på Christiansborg i stævne, så vi kan få svar på nogle af de svære spørgsmål om Forsvarets udvikling.

Hver måned modtager du også vores nyhedsbrev HKKF Melder med vigtig information om konkrete indsatser i Forsvaret, dine rettigheder, muligheder og HKKF's arbejde. Her deler vi også nogle af de bedste historier fra Fagligt Forsvar.

Ønsker du ikke at få HKKF melder, kan du afmelde det i bunden af e-mailen med nyhedsbrevet.

Du kan også følge HKKF deltage i debatten på Facebook, LinkedIn eller Twitter.

Ligger du inde med en god historie?

Skriv til medier@hkkf.dk

Fagligt Forsvar

Download medlemsbladet.

Forsvarsforlig, nye hjelme og en personlig beretning om at leve med PTSD er nogle af de historier, du kan læse i denne udgave af Fagligt Forsvar. 

Fagligt Forsvar 0423 WEB

Veteran og forfatter Emil Mosekjær om sin bog 'Soldaterhjerte', forberedelserne til overenskomstforhandlingerne i 2024 og nye støvler til Forsvaret er noget af det, du kan dykke ned i i denne udgave af Fagligt Forsvar. 

Fagligt Forsvar 0323 WEB

Etiske dilemmaer ved brug af robothunde, 10 år med dårligt arbejdsmiljø i Roslev og artilleriøvelsen Dynamic Front er nogle af historierne i dette nummer af Fagligt Forsvar. 

Fagligt Forsvar 02 23 WEB

Luftforurening i Kabul, pilotprojekt med militære lærlinge og en udfordret korpsånd er blandt historierne i denne udgave af Fagligt Forsvar.

Download Fagligt Forsvar – Forår 2023

I denne udgave af Fagligt Forsvar kan du læse, hvad Forsvarschefen mener god ledelse er, du kan møde to kvinder, der fortæller om krænkelser i Forsvaret, og så har HKKF hjulpet en veteran med at få erstatning for PTSD. 

Download Fagligt Forsvar – Vinter 2022

Missionen i Letland, kilometerbegrænsning på IKK'er og fastholdelse er blandt historierne i denne udgave af Fagligt Forsvar.

Download Fagligt Forsvar – efterår 2022

Stort pres på pårørende under NRI-beredskab, servicehundes effekt på veteraner med PTSD og et tilbageblik på den kolde krig er blandt historierne i denne udgave af Fagligt Forsvar.

Download Fagligt Forsvar – Sommer 2022

Annoncepolitik

Trykte medier
Annoncering er mulig i trykte medier med en længde på minimum 10 sider. Det kan f.eks. være i medlemsbladet Fagligt Forsvar, håndbogen ”Med dig hele vejen” eller forbundets kongresberetning.

Medlemsblad 
Annoncer kan kun køres i helsideformat. Prisen er 7.000 kroner per side. Halv pris for HKKF’s samarbejdsparter – herunder TJM, Alka og Sampension.

Øvrige publikationer
3.000 kroner for en helsides annonce, 1.800 kroner for en halvsides annonce. Halv pris for samarbejdsparter.

Online-annoncering
Der er kun meget begrænset adgang til annoncering online. Det er ikke muligt at annoncere på HKKFs sociale medieprofiler. 

HKKF.dk
Der kan i udgangspunktet ikke annonceres på HKKF’s hjemmeside, men HKKF kan vælge at dele kampagner med et ikkekommercielt formål. Dette gøres vederlagsfrit. Særlige tilbud til eller fordele for forbundets medlemmer formidles af HKKF under sider med indhold om medlemsfordele. Samarbejdsparter kan levere input til siderne, men HKKF formulerer sig frit og deler dét, forbundet finder gavnligt.

Nyhedsbreve
Der kan annonceres for målgrupperelevante arrangementer eller konferencer – og der er alene plads til én annonce/ét arrangement per nyhedsbrev. Det er HKKF’s kommunikationsteam, der vurderer
relevansen af arrangementet og placeringen i nyhedsbrevet. Det koster 1.000 kroner at annoncere for en konference/et event.

Annoncører og indhold
Både kommercielle og ikkekommercielle aktører kan indrykke annoncer. Annoncerne skal dog være relateret til Hæren eller HKKFs medlemmer og må ikke stride imod HKKFs politiske eller etiske
ståsted. De må ej heller være i konkurrence med HKKFs egne ydelser.

Det står HKKF frit for at afvise annoncer, som ikke harmonerer med det ovenstående.

Siden er sidst opdateret: 7.02.24 kl. 18.57