Medlemsfordele

Fagligt Forsvar og nyheder

Som medlem modtager du medlemsbladet Fagligt Forsvar fire gange årligt. En gang om måneden modtager du også vores interne nyhedsbrev HKKF Melder.

I medlemsbladet Fagligt Forsvar stiller vi skarpt på medlemmernes vilkår, oplevelser og erfaringer. Bladet udkommer en gang i kvartalet – forår, sommer, efterår og vinter.

Vi benytter også lejligheden til at se nærmere på det nyeste grej, på vigtige militærhistoriske begivenheder. og så sætter vi både HKKF's, Forsvarets og den politiske ledelse på Christiansborg i stævne, så vi kan få svar på nogle af de svære spørgsmål om Forsvarets udvikling.

Hver måned modtager du også vores nyhedsbrev HKKF Melder – her får du vigtig information om konkrete indsatser i Forsvaret, dine rettigheder, muligheder og HKKF's arbejde, men vi benytter også lejligheden til at dele nogle af de bedste historier fra Fagligt Forsvar digitalt.

Ønsker du ikke at få nyhedsbrevet, kan det meldes fra i bunden af e-mailen med nyhedsbrevet, når du modtager det.

Du kan desuden følge os og deltage i debatten på Facebook, på LinkedIn eller på Twitter.

Ligger du inde med en god historie?

Skriv til medier@hkkf.dk

Fagligt Forsvar

Her kan du downloade de seneste fire udgaver af Fagligt Forsvar.

Luftforurening i Kabul, pilotprojekt med militære lærlinge og en udfordret korpsånd er blandt historierne i denne udgave af Fagligt Forsvar.

Download Fagligt Forsvar – Forår 2023

I denne udgave af Fagligt Forsvar kan du læse, hvad Forsvarschefen mener god ledelse er, du kan møde to kvinder, der fortæller om krænkelser i Forsvaret, og så har HKKF hjulpet en veteran med at få erstatning for PTSD. 

Download Fagligt Forsvar – Vinter 2022

Missionen i Letland, kilometerbegrænsning på IKK'er og fastholdelse er blandt historierne i denne udgave af Fagligt Forsvar.

Download Fagligt Forsvar – Efterår 2022

Stort pres på pårørende under NRI-beredskab, servicehundes effekt på veteraner med PTSD og et tilbageblik på den kolde krig er blandt historierne i denne udgave af Fagligt Forsvar.

Download Fagligt Forsvar – Sommer 2022

Annoncer

Annoncepolitik 2022
Siden er sidst opdateret: 6.03.23 kl. 11.40