Nyheder

HKKF's forbundssekretær træder tilbage af personlige årsager

Michael Høy Nedergaard fortæller, at valget om at nedlægge sit mandat skyldes personlige årsager. Forbundsformand Tom Block respekterer beslutningen, og han takker samtidig for det gode samarbejde.

Forbundssekretær Michael Høy Nedergaard meddelte den 28. januar HKKF, at han af personlige årsager nedlægger sit mandat som forbundssekretær og træder tilbage med øjeblikkelig virkning.

Michael Høy Nedergaard udtaler:

"Jeg har af personlige grunde valgt at fratræde min stilling i HKKF. Jeg vil gerne takke samarbejdspartnere, tillidsrepræsentanter, fællestillidsrepræsentanter og alle andre for tiden i forbundet og det gode samarbejde, vi har haft. Til de fantastiske medarbejdere vil jeg ligeledes sige tak. Pas godt på det HKKF, vi sammen har fået bygget op. I vil alle være savnet".

Forbundsformand Tom Block fortæller, at han naturligvis respekterer Michaels beslutning og ønsker ham god vind fremover:

”Michael har ydet en stor indsats for medlemmerne, som jeg gerne vil takke ham for. Vi har alle været igennem en tid med mange udfordringer for HKKF, som især har lagt beslag på en del arbejdstimer for os tillidsvalgte. Der ligger endnu mange opgaver foran os, og derfor har vi i bestyrelsen besluttet hurtigst muligt at udpege en ny forbundssekretær for dermed at kunne se fremad”.

På et ekstraordinært møde den 29. januar konstituerede HKKF's bestyrelse derfor Søren K. Nielsen som ny forbundssekretær. I den kommende uge vil han blive introduceret ordentligt for medlemmerne.

> Læs også: HKKF's formand glæder sig over ny wildcard-ordning til veteraner

Siden er sidst opdateret: 13.02.23 kl. 10.56

Andre nyheder