Nyheder

Sig, hvor I er – så vi kan udbetale jeres bonus

Bonusfonden har svært ved at få fat på en mindre gruppe af HKKF's medlemmer. Medlemmerne har krav på udbetaling af deres bonus – og derfor vil fonden meget gerne finde frem til dem.
Foto: iStock.

I forbindelse med ændrede vilkår for optjening og udbetaling af bonus, har fondsbestyrelsen udsendt brev til hvert enkelt medlem med oplysning om, at opsparet bonus kan udbetales.

Af cirka 2.200 breve er det lykkedes fonden, med støtte fra Forsvarets Personalestyrelse, at udsende breve til medlemmer via e-boks og PostNord. Vi mangler dog fortsat at komme i kontakt med et mindre antal medlemmer, som har hemmelig adresse, ikke ønsker post fra det offentlige, er bosat i udlandet eller har valgt at leve anonymt uden kontakt til samfundet.

Vi har behov for din hjælp til at finde de sidste.

Er du i tvivl om, du har en opsparing, har du ikke modtaget brev fra Forsvarets Personalestyrelse, eller er du vidende om enkelte som har hemmelig adresse, så hjælp os ved at tage kontakt til bonusfonden på telefon 21 27 00 14 eller på e-mail: fondene@hkkf.dk

Hvis dette indlæg giver anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Fondenes administrationschef, Eddie Allan Nielsen. Det sker også på telefon 21 27 00 14.

> Læs også: Forsvaret bliver straffet for at bryde reglerne for tjenesterejser

Siden er sidst opdateret: 7.02.23 kl. 16.24

Andre nyheder