Nyheder

HKKF's nye forbundssekretær er en erfaren talknuser fra Viborg

I løbet af sin rejse gennem hæren har Søren Kirkedal Nielsen gjort tjeneste ved blandt andet kamptropperne, Nato, og har ligeledes bestredet flere stillinger i HKKF. Sammen med uddannelserne indenfor økonomi og jura er det fundamentet for hans nye job.
”Kernen i HKKF er og bliver medlemmerne. Derfor skal det være min klare ambition, at vi altid har deres arbejdsforhold for øje, således de igen føler, at forbundet står bag dem," fortæller Søren Kirkedal Nielsen. Foto: Sarah Christine Nørgaard.

Den 29. januar 2021 fik HKKF en ny forbundssekretær, da Michael Høy Nedergaard valgte at fratræde sin stilling af personlige årsager.

Hans afløser er Søren Kirkedal Nielsen. Og hvis hans navn ringer en klokke hos dig, skyldes det muligvis, at han allerede har en solid erfaring med fagpolitisk arbejde i HKKF.

”Jeg startede oprindeligt ved kamptropperne og har siden været vidt omkring i hæren. Jeg har blandt andet gjort tjeneste ved FPS, Nato samt ved diverse HR-afdelinger og stabe. Senest har jeg været fællestillidsrepræsentant ved Hjemmeværnet, hvor jeg også havde ansvaret for HKKF’s medlemmer ved både blå og grøn grænse og i Jonstruplejren,” fortæller Søren Kirkedal Nielsen og tilføjer:

”Mange kender mig dog sikkert bedst fra mine 16 år som kritisk revisor for forbundet, inklusive a-kassen og HKKF Fonde. Hvilket er et ansvar, som har givet mig en solid viden om vores mærkesager, økonomi og ansatte”.

> Læs også: HKKF styrker den faglige indsats

Rent fagligt nævner han samtidig de civile uddannelser, han har taget inden for økonomi (HA-almen) og jura (cand.merc.jur), som væsentlige udgangspunkter for hans kommende virke som forbundssekretær. De er ifølge ham en stor fordel i hans dialog med både forsvaret og områdets andre aktører.

Vigtigst af alt vil Søren Kirkedal Nielsens arbejde dog tage udgangspunkt i hans mangeårige erfaring med de personer, som i sidste ende er omdrejningspunktet for alt andet: hærens konstabler og korporaler.

”Kernen i HKKF er og bliver medlemmerne. Derfor skal det være min klare ambition, at vi altid har deres arbejdsforhold for øje, således de igen føler, at forbundet står bag dem. Jeg håber derudover, at jeg i samarbejde med mine kollegaer kan være med til at skabe ro i HKKF efter en lettere turbulent periode, så vi igen kan fokusere på at styrke HKKF,” understreger han.

Til dagligt bor HKKF’s nye forbundssekretær i Viborg med sin samlever, Helle, og har desuden to voksne børn.

> Læs også: HKKF's forbundssekretær træder tilbage af personlige årsager

Siden er sidst opdateret: 13.02.23 kl. 11.09

Andre nyheder